Roselie

Verloskundige en moeder van Julie-Janne en Lili-Rose.

1.4.06

Geen 1 april grap.

De dag van de grappen, de instinkers en de flauwe op -merkingen. In ieder geval een dag, waar ons gezinnetje flink gebruik van maakt en waar in ons huis van alles op gebeurt en iedereen continu aan het lachen is. Julie die het maar wat prachtig vindt om te kunnen lachen en vooral om de clown uit te hangen, heeft het reuze naar haar zin op deze dag. Echter iets te leuk, want slapen zit er vandaag niet in. Zodra Julie in bed ligt begint ze te huilen en zodra ze er weer uit gehaald wordt meteen weer te lachen. Nou dan maar mee doen met de rest, die druk bezig is met al hun grappen. Een geweldige dag voor Julie en wat heeft ze toch veel gelachen en gedaan. Mee ontbijten, mee naar de winkels, mee onder de douche, mee lunchen, mee de hond uitlaten,mee koffie drinken, mee schoonmaken, mee naar de speeltuin, mee van de glijbaan, maar het hoogtepunt van deze dag was wel mee de buik voelen…..
De buik die het huisje is van Julie haar neefje( of nichtje). Met grote ogen en met een blik van bewondering keek ze naar de eigenaar van de buik, net alsof ze vroeg mag ik even met hem of haar spelen. Eerst voorzichtig met 1 vingertje aanraken, maar al snel was Julie helemaal verliefd op de buik. Twee handjes er op lekker wrijven, daarna trommelen, wat neef (of nicht) lief vast heel fijn gevonden heeft. Toen was Julie helemaal verkocht van haar neefje of nichtje en ontving de buik allemaal kusjes. Een geweldig tafereel om te zien waar iedereen van heeft genoten.













Aan het einde van de dag was Julie helemaal bekaf van alle nieuwe indrukken en wilde toen niks liever dan naar bed. Het zand dat Julie ‘s middags in de speeltuin door haar vingers had laten glijden, zat nu in haar ogen. Het avond prakje werd maar even overgeslagen mijn lieve kleine meid was te moe van de hele dag, maar vooral te moe van het spelen met haar lieve neefje of nichtje.

1 Comments:

At 12:37 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ziet er meer uit dat ze later hetzelfde wil worden als haar moeder in de vingers heeft ze het zo te zien al.prachtige foto's Groetjes A.R.

 

Een reactie posten

<< Home