Roselie

Verloskundige en moeder van Julie-Janne en Lili-Rose.

16.6.06

11 maanden.

Nog maar 1 maand en dan is Julie alweer 1 jaar oud. In mijn ogen lijkt ze nog zo klein en is 11 maanden zo dichtbij de 1 jaar dat het alweer zo oud klinkt.
Geen klein feestje vandaag voor Julie haar 11 maanden verjaardag. Vandaag moesten we met z’n alle de hele dag op pad voor een trouwerij. Ik blijf het een hele organisatie vinden zo’n dagje uit met je kind. Wat je allemaal wel niet mee moet nemen en waar je allemaal wel niet aan moet denken. Je zou denken dat je de luiertas en de rest na 11 maanden wel binnen een paar seconden hebt ingepakt. Nou, deze moeder niet hoor! Het gevolg hiervan was dat we veel te laat aankwamen. Het was best spannend zo’n dag uit want ondanks dat Julie alweer 11 maanden is, is het wel een kind dat vast zit aan een bepaald ritme. Haar slaapjes zijn heilig voor haar en voor haar moeder. Julie slaapt eigenlijk best nog wel veel overdag. ‘s Ochtends anderhalf uur. Tussen de middag twee en een half uur en soms nog in de late middag een dutje van 45 minuten. Tja, hoe ga je dat nou inplannen tijdens zo’n heel dagje weg. Nou gewoon niet dus. Normaal slaapt Julie in de auto of in de wagen, maar vandaag had ze gewoon geen zin om te slapen en bleef ze de hele dag wakker. Het was een geslaagde dag en avond. Julie heeft druk naar iedereen gezwaaid, kusjes uitgedeeld, gespeeld op een levensgrote trampoline, de kerkdienst verstoord met haar geweldige hoge stem (die zo lekker galmt in de kerk), twee nieuwe woorden aan haar vocabulaire toegevoegd (koe en boe) en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het gevoel van deze enorm leuke drukke dag; heel veel baby nachtmerries tijdens eindelijk haar avondslaap. Toch een beetje teveel van het goede zo drukke dag met allerlei prikkels…….


Nog 1 maand en dan is Julie 1 jaar. Een feestje, een taart, slingers, wat zou Julie toch willen voor haar verjaardag? Een houten loopkar, een poppenwagen, een duw driewieler voor buiten, speeltjes voor in bad, zwembandjes voor in het zwembad, nieuwe schoentjes van baby paws (want maatje 3 is toch echt al te klein), kleertjes in maatje 80, muziek speelgoed, servies van Jip en Janneke, dingetjes voor in haar haar en zo kan ik nog wel even doorgaan. De vader van Julie verstopt angstvallig zijn bankpasjes deze maand, maar moet toch wel een beetje om me lachen. "We organiseren gewoon een kinderfeestje" , zegt de vader van Julie. "Daar is je dochter zeker blij mee".

4 Comments:

At 9:12 p.m., Anonymous Anoniem said...

handig hoor zo'n lijstje weet ik tenminste wat de mama van Julie wilt ;) groetjes annemiek

 
At 2:27 p.m., Blogger Esther said...

Heee, die foto's ken ik!! ; )

 
At 4:54 a.m., Anonymous Anoniem said...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»

 
At 8:13 a.m., Anonymous Anoniem said...

I'm impressed with your site, very nice graphics!
»

 

Een reactie posten

<< Home