Roselie

Verloskundige en moeder van Julie-Janne en Lili-Rose.

26.8.05

Bibi

Ruim een jaar geleden zaten de moeder van Bibi en ik op een terrasje te genieten van een glaasje rosé of misschien beter gezegd een fles! We hadden ons toen vast niet kunnen voorstellen dat we nu vandaag de dag samen op de bank onze dochters zitten te voeden. Zoals we toen zaten te genieten van de geluiden en praatjes van het uitgaansleven. Zo zaten we nu te genieten van de geluidjes van onze drinkende dochters en te praten over onze baringsverhalen.
Bibi is inmiddels gezellig naast Julie gekropen op de bank (neergezet). Julie die gek is op Bibi valt meteen haar handje aan en Bibi, de rustigheid zichzelf, blijft ontspannen naast haar zitten. Als Bibi weer terug in moeders armen ligt volgt zij met grote ogen de huilende Julie die weer eens moe is maar niet kan slapen zonder haar draagzak.
Weer thuis aangekomen leg ik Julie, die na al dat spelen met haar vriendinnetje doodmoe is geworden, in haar eigen bedje. Kennelijk had ze iets afgekeken van haar vriendinnetje, want wonder boven wonder sliep ze in haar eigen bed tot aan haar volgende voeding.